G.w.M először szólalt meg a betegségéről

G.w.M, Kulcsár Edina
Vágólapra másolva!
Kulcsár Edina számolt be arról, hogy G.w.M egyrészt súlyos depressziótó szenved, másrészt fül-orr-gégészeti problémái vannak, ami miatt kórházba is került. A részletekről felesége mesélt az új, fizetős csatornáján, ahol elárulta, mennyire megijesztette G.w.M rosszulléte, aki erős szédüléssel is küzdött; volt, hogy össze is esett. Most a rapper is üzent, azt ígéri, hamarosan visszatér.
Vágólapra másolva!

Nincs több titok Kulcsár Edina és G.w.M magánéletéről azok előtt, akik hajlandóak fizetni azért, hogy a házaspár valóságshow-ját nézzék. Kulcsár mindenről beszámol a fizetős Instagram-csatornáján, ahol már kiárusította G.w.M és dédnagymamája rosszullétét is, férje állapotáról részletesen beszámolt. G.w.M napokig kórházban feküdt, majd hirtelen elhagyta azt, hogy egy családi eseményen részt vehessen, de nem gondolta át, hogy ezzel milyen veszélynek teszi ki saját magát és családját is.

Forrás: Kulcsár Edina Instagram

Kulcsár Edina néhány hete, a Vargáék című Instagram-valóságshow-ban beszélt arról, hogy G.w.M kórházba került.

– mesélte akkor az egykori szépségkirálynő, aki azt is elárulta, volt rá példa, hogy sírva könyörgött a férjének, hogy keljen ki végre az ágyból.

A rapper most először szólalt meg a témával kapcsolatban, az Instagramon üzent: "Rengetegen írtatok a napokban. Egyelőre magamat szeretném újraépíteni (mentálisan, lelkileg)... Egy tuti, hogy a mélységekből tudtam magaslatokba repülni gyerekkorom óta, szóval ha érkezni fogok, mind zeneileg, mind személyesebb dolgokkal (könyv, stb.), azokról tudni fog az ország, viszont még időt kérek. Barátkozom az állapotommal, de elindult bennem már valami. Szeretlek titeket! Hamarosan visszatér a King Kongotok!"