Elfelejtett melltartót venni a teljesen nyitott felső alá Kecskés Enikő - kép

Kecskés Enikő
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, minden jel arra utal, hogy szakított Kecskés Enikő és a fiatal zenész, T. Danny, akik valójában sosem vállalták fel nyilvánosan a kapcsolatukat, de nagyjából két évig alkothattak egy párt. A Dancing with the Stars stúdiójában sem titkolóztak, hiszen a modell minden adást végig drukkolt a párjáért, de ettől függetlenül nem szólaltak meg a magánéletükről. Úgy tűnik, a modell hamarabb vigaszra lelt, mint volt barátja, most egy igazán szexi képpel is jelentkezett a közösségi oldalán.
Vágólapra másolva!

A szakításuk valószínűleg nem ment zökkenőmentesen, hiszen mind a ketten szemmel láthatóan feszültek és szomorúak az utóbbi időben, és erre utaló üzeneteket is megosztottak az Instagramon. Nemrég még a modell is sírós videóval sejtette, hogy igazak a szakításról szóló pletykák, de most mégis úgy tűnik, ő hamarabb túllépett ezen, mint a volt párja.

Nemrég valószínűleg egy másik férfivel töltött el egy romantikus estét, most pedig egy igen merész fotót osztott meg a közösségi oldalán, melyen majd kiesnek formás mellei a nyitott felsője alól, ugyanis egyáltalán nem visel alatta melltartót. Talán így tudatja a követőivel, hogy már jobban van, és készen áll egy új kapcsolatra.