Súlyos beteg az X-Men sztárja

Olivia Munn
Vágólapra másolva!
A világhírű színésznő a közösségi oldalán jelentette be a megrázó hírt.
Vágólapra másolva!

Olivia Munn színésznő az Instagram-oldalán számolt be arról, hogy mellrákot diagnosztizáltak nála.

"Mellrákot diagnosztizáltak nálam. Remélem, hogy a megosztással segítek másoknak is, és megnyugvást, inspirációt és támogatást nyújtok az útjuk során" - olvasható a vallomás.

Kiderült, hogy 2023 februárjában a sztár elvégeztetett egy genetikai tesztet, amely 90 különböző rákos gént - köztük a mellrákot is - képes kimutatni, azonban a teszt negatív lett. Két hónappal később mammográfiára is elment, és mellrákot diagnosztizáltak nála. Olivia Munn kifejtette, hogy az elmúlt 10 hónapban négy műtéten esett át, köztük egy kettős masztektómián, melyet 30 nappal a biopszia után hajtottak végre.

"Rengeteg időt töltöttem az ágyban, és többet tanultam a rákról, a rákkezelésről és a hormonokról, mint azt valaha is el tudtam volna képzelni. Meglepő módon csak kétszer sírtam. Úgy érzem, hogy nem volt időm sírni sem" - emlékezett vissza a nehéz időszakra.

A színésznő szerencsésnek tartja magát, hogy időben diagnosztizálták nála a súlyos kórt. 

"Ugyanezt kívánom minden nőnek, akinek egy napon szembe kell néznie a rákkal. Kérje meg az orvosát, hogy számítsa ki a mellrák kockázatértékelési pontszámát" - idézi a szavait a CNN