Megalázó üzeneteket kap Zámbó Jimmy fia

Zámbó Krisztián
Fotó: Instagram/Zámbó Krisztián
Vágólapra másolva!
Mint korábban írtuk, Zámbó Krisztián durva biciklis balesetet szenvedett májusban, miután hazatért az Ázsia Expressz forgatásáról. Azóta egyre többet küzd a túlsúlyával, amiért nagyon sok támadást kap, most elárulta, hogy milyen megalázó üzeneteket kap és ő ezt hogyan kezeli.
Vágólapra másolva!

Zámbó Krisztián és testvére, Zámbó Adrián is szerepelni fognak az új Ázsia Expressz-évadban, melynek forgatásai tavasszal már lezajlottak. Sokáig pletykálták, hogy a fivérek feladták a harcot, de ezt Zámbó Krisztián elég gyorsan megcáfolta a közösségi oldalán, és rövidren annyival lezárta, hogy sosem adná fel a küzdelmet. A Zámbó testvéreken kívül szerencsét próbálnak az új évadban a TV2 műsorvezetői, Till Attila és Stohl András; Mikes Anna és Krausz Gábor, Cserpes Laura és édesapja, Cserpes István, Laky Zsuzsi és Dietz Guszti, Sáfrány Emese és Béres Anett, Jolly és Szuperák Barbara, Zsigmond Angéla, tartalomgyártó és párja, Mészáros Bende, a műsorvezető változatlanul Ördög Nóra lesz.

Ázsiaexpressz
Zámbó Krisztián azt állítja, nem adta fel a küzdelmet az Ázsia Expresszben
Fotó: Ázsia Expressz Instagram

Zámbó Krisztián a hazatérése után szerencsétlen balesetet szenvedett, ugyanis úgy elesett biciklijével, hogy eltörött a könyöke. Az orvosa javaslatára fizikoterápiára járt, a mielőbbi gyógyulás érdekében, azonban fizikailag és lelkileg sem érezte jól magát, és bár mára már jobban van, de sokat bántják a túlsúlya miatt, hiszen nem igazán tudott mozogni a sérülése következtében, így felszedett pár kilót.

Van egy-két ember, aki olyanokat ír, hogy mekkora dagadt disznó vagyok, de nem tudom felfogni, hogy miért lennék az. Szerintem egy 44 éves férfi 100 kilósan a dagadt disznótól nagyon messze áll.

És ezt nem is a szép, vékony emberek írják, sőt sokszor azok a nők, akiknek nem lehet megmondani, hogy túlsúlyosak, mert akkor az egész világ fel van háborodva, hogy miért kell bántani. És kicsit zavar, hogy ha egy férfit kritizálnak ilyen szinten, az teljesen normális. De igyekszem inkább figyelmen kívül hagyni ezt, mert én jól érzem magam a bőrömben, egészségesebb vagyok, mint sok vékony ember, nyilván a kondim az már nem a régi, de az már nem is lesz” - mondta Zámbó Krisztián, aki elismerte, hogy 15 kilót hízott, de ő egyáltalán nem érzi így rosszul magát, és azt javasolja a kritizálóknak, hogy inkább nézzenek tükörbe, mielőtt másokat aláznak meg.

Nyilván kevesebbet mozgok, mint fiatalkoromban, illetve a balesetem miatt sem tudtam edzeni, de minden rendben velem, nem vagyok lelki válságban, csak felszedtem pár kilót.

Szeretnek gúnyolódni rajtam, de engem ezzel nem sértenek meg, jól érzem magam, csodálatosan szép menyasszonyom van már 15 éve, aki imád engem, imádja a macitestem, úgyhogy minek foglalkozzak velük?!" - magyarázta a Ripost érdeklődésére Zámbó Krisztián, akit balesete után is Takács Zsuzska ápolt nagy gondossággal.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!