Nem csak Nánási Pál olvad el a fürdőruhás, vízben hempergő Ördög Nórától - kép

Vágólapra másolva!
A férje csak úgy áradozik róla.
Vágólapra másolva!

Nánási Pál imádja fotózni a feleségét, Ördög Nórát, akit most egy szexi, fürdőruhás képen mutatott meg az Instagramon. A bejegyzéshez egy vallomást is fűzött. "Ezt a képet a héten csináltam Nóriról. Már sok képet lőttem róla 16 év alatt, de megint bámulom a monitort és olvadok. Nem a hőség miatt. Szerintetek, egy ilyen csajjal otthon szeretem, hogy fotós a szakmám?" - kérdezte oldalán a profi fotós.

Ördög Nóra egyébként nagyon élvezi a forró, nyári napokat: nemrég egy albumnyi képpel rukkolt elő, melyeken fürdőruhában és bikiniben is megtekinthető.

Óriási meglepetés: Ördög Nóra is a Megasztár műsorvezetője lesz

A napokban Tilla az Instagram-oldalán közölte, hogy idén Ördög Nórával vezeti majd a Megasztárt. "Nagyon örülök, hogy együtt csináljuk a Megasztárt Ördög Nóra!  Nagy menet lesz, nagyon izgi és végre sok év után újra együtt vezetünk műsort!" - írta oldalán a TV2 sztárja, a videóban pedig a műsorvezetőtársa is megszólalt.

"Én egy titkos összetevője voltam ennek a dolognak, mert Tilláról mindenki tudta, egyértelműen. A Megasztár az összefonódik a te neveddel"– mondta a társát ölelgetve Ördög Nóra.

Már a zsűri névsora is nyilvános

Számos találgatás napvilágot látott az elmúlt hetekben arról, hogy kik zsűriznek majd az idén visszatérő Megasztárban. A tehetségkutató zsűrije, ahogy azt már a nézők megszokhatták, ötfős lesz, tagjai pedig a jelenkori zenei élet csillagai, akik megszámlálhatatlan telt házas nagykoncertet adtak, arany- és platinalemezek, valamint díjak sorát zsebelték be az évek során.

2024-ben a Megasztár legendája újraéled, mi pedig arra törekedtünk, hogy a lehető legrátermettebb, legméltóbb zsűrit ültessük egy asztalhoz.

Úgy vélem, erre az ötfős csapatra igazán büszkék lehetünk. Nagy várakozással tekintünk a Megasztárra, amiben a zsűrinek kulcsszerepe van" - nyilatkozta Fischer Gábor, a TV2 Csoport programigazgatója.

Az ötfős ítészcsapatot Rúzsa Magdolna, Marics Peti, Marsalkó Dávid, Molnár Ferenc Caramel és Papp Szabi alkotják. A közös munka pedig már el is kezdődött.

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről