Szavazzon: ki a legszexibb magyar sztár?

Tóth Andi
Tolvai Reni
Gelencsér Timi
Stana Alexandra
Sydney van den Bosch
Hunyadi Donatella
Vasvári Vivien
Mikes Anna
Vágólapra másolva!
A tévéképernyőn és a közösségi médiában hemzsegnek a csinosabbnál csinosabb magyar sztárok, nem könnyű összeállítani egy toplistát. Top20-as bikinis galériánkat itt találja, most azonban – a cikk végén – ön is szavazhat arról, hogy kit tart a legszebb, legszexibb magyar sztárnak a műsorvezetők, énekesnők, realityszereplők, influenszerek közül!
Vágólapra másolva!

Tóth Andi

Forrás: Instagram/Tóth Andi

Magyarország botrányhősnőjét lázadó rockerként ismerte meg az ország, de mára, 25 évesen már vissza is vonult az énekléstől: bár egy-egy izgalmasabb szereplést még vállal (és talán új anyagon is dolgozik), főként saját ruhamárkájával foglalkozik, miközben a modellkedéstől sem riad vissza. Legutóbbi párjával, Marics Petivel való szakítását az egész ország figyelhette, hisz a Sztárban sztár élő műsorfolyama alatt történt, amikor mindketten a zsűriben ültek.

Tolvai Reni

Forrás: Instagram/Tolvai Reni

A Megasztár egykori felfedezettje, az ötödik szériát megnyerő énekesnő egyre merészebb fotókat mutogat magáról az Instagramon, legutóbb már teljesen meztelenül, csupán némi arannyal takarva harangozta be új albumát, a TR-t. Az anyagra már jó ideje várnak a rajongók, Tolvai Reni ugyanis a teljes albumokban hisz, nem szereti külön kiadni a dalait – legutóbbi stúdiólemeze pedig 2012-ben jelent meg.

Gelencsér Tímea

Forrás: Gelencsér Tímea/Instagram

Szépségkirálynőként vált ismertté, miután 2016-ban Magyarország legszebb nőjének választották, elnyerte a Miss World Hungary címet. A következő évben a Ninja Warriorban, majd az Exatlon Hungary első évadában szerepelt, annak második szezonjára pedig már riporterként tért vissza. Hasonlóképp, a Dancing with the Stars első hazai kiadását megnyerte Hegyes Berci oldalán, a következő években már a háttérműsor(oka)t vezette, egyre több feladata van a TV2-n.

Mikes Anna

Mikes Anna Forrás: Instagram/Mikes Anna

Ha már szóba került a Dancing with the Stars, a legutóbbi, negyedik évad szenzációja volt, hogy az épp válófélben lévő Krausz Gábor összejött a táncpartnerével, Mikes Annával – és közösen meg is nyerték a versenyt. A táncosnő a korábbi szezonokban még Noszály Sándorral, Kamarás Ivánnal, majd Kökény Attilával szerepelt, új kapcsolatával vált azonban igazán ismertté.

Lapozzon, újabb szexi sztárok jönnek! A végén pedig ne felejtsen el szavazni!