Európai foci-mentes zónák hölgyeknek

Vágólapra másolva!
Az egyik legnagyobb európai fapados légitársaság arra bíztatja a hölgyeket, hogy a júniusban kezdődő labdarúgó világbajnokság idején ne maradjanak otthon, míg párjuk a focimeccseken szurkol, hanem utazzanak el messzire, Európa valamelyik futball-mentes területére.
Vágólapra másolva!

A brit EasyJet légitársaság a nyári foci-vb idején különböző speciálisan nőknek ajánlható úticélokra hívja fel - döntően angol - ügyfelei figyelmét, arra a buzdítva őket, hogy akár férjük, kedvesük nélkül is keljenek útra - írja a Brekingtravelnews turisztikai hírportál.

A légitársaság járatain Nagy-Britanniából több mint félmillió szurkoló utazik a németországi világbajnokságra, hogy élőben szurkoljon kedvenc csapatának, vagy csak kiélvezze a vb-hangulatot.

Az EasyJet ezért most olyan úti célokat kínál a hölgyeknek, ahol néhány napon keresztül nem kell a futballal foglalkozniuk. Elmehetnek például Párizsba, vagy Genfebe egy rövid bevásárlóútra, eltölthetnek néhány napot kulturális élmények után kutatva Prágában, Budapesten, vagy Varsóban, de éppen napozhatnak is egy kiadósat Mallorcán, vagy Szardínián, Cagliariban is.