Vágólapra másolva!
Jenny, mintegy kompromisszumként anyja és saját akarata között, a zöld kendőket Marcsinak és Indiánnak osztotta.
Vágólapra másolva!

Forrás: RTLKLUB

Mai képek

Az izgalom nem látszott a lakókon a mai kihívás előtt. Jenny elvonult egy órára a döntés előtt sminkelni. Ahogy Stohl bejelentkezett a tévében, megpróbáltak értelmes mondatokat kipréselni magukból. Az kiderült, hogy senkinek nincs semmi baja a győri lánnyal, csak olyan távolinak érzik.

Csaba csupán nem érti, Tommyboy a húgának tekinti, azért szidja olykor, Marcsi cáfolta, hogy féltékeny rá, Milo meg szereti, de nem úgy. Indián tudta, hogy ő kapja ma a kendőt, sőt Frenki is úgy vélte megérdemli, Ágica meg, aki rendszeresen Jennyre rakja, mert nem tud vele megismerkedni, kicsit tartott tőle, hogy most jön a bosszú. Leo persze inkább kimenne szerelme helyett.

Aztán bejelentkezett Jenny anyuka, ő egy szlovákiai lányt javasolt (Frenki azt hitte, az az Ágica) meg egy fiatal srácot, akinek jó hátsója van (Milo: "ez én vagyok!"). A szófogadó lány (utólag elárulta, majd elfelejtette mondandóját, mikor meglátta anyut) szépen, mindenkinek a szemébe elmondta, kiról mit gondol.

Indiánnal a fő baja, hogy nem tiszteli a nőket, Leót nem fogja többször figyelmeztetni, hogy az elfordult tőle, Ágica se nyitott felé, hiába a szándék. Marcsit megnyugtatta, ne legyen szomorú, se féltékeny, Anettet figyelmeztette, lehet benne valami, hogy kibeszél másokat, Katkát is megintette, ha nem viselkedik barátként, ne is nevezze magát annak.

Jenny ezek után szótlanul kiosztotta a kendőket.