Vágólapra másolva!
Nem jutott be az Eurovíziós Dalfesztivál döntőjébe a magyar induló. Csézy a csütörtöki középdöntőben tizennyolc másik ország képviselőjével együtt lépett a színpadra a belgrádi Arénában. Az énekesnő az eredményhirdetés után azt nyilatkozta: veszíteni tudni kell.
Vágólapra másolva!

A magunk részéről mindent megtettünk, és úgy jöttünk le a színpadról, hogy mindent amit szerettünk volna, azt megcsináltunk. De veszítettünk, és veszíteni tudni kell - mondta Csézy a műsor után. Az énekesnő szerint a csütörtöki középdöntő a látványosabb produkcióknak kedvezett. Voltak nagyon jó produkciók, látványában például az ukrán lány nagyon jó volt és szépen is énekelt - tette hozzá.

A Gyertyaláng (Candlelight) című dal annak ellenére nem hozott sikert a magyar indulónak, hogy korábban az angol fogadóirodák és a magyar rajongók is döntő-esélyesként tekintettek Csézyre. Az énekesnő maga is úgy nyilatkozott az esti műsor előtt, hogy előnyös lassú dallal indulni.

A csütörtöki második középdöntőből tíz ország jutott tovább a szombati végső megméretetésre: Ukrajna, Horvátország, Albánia, Izland, Grúzia, Dánia, Svédország, Lettország, Törökország és Portugália.

Csézy egyelőre nem tudja, hogy nézőként ott lesz-e a szombati döntőben, azt viszont igen, hogy nem szeretne újra az Eurovíziós Dalversenyen indulni.