Miről beszélgetett Roger Moore és Galla Miklós?

Vágólapra másolva!
Természetesen szóba került a Monty Python is.
Vágólapra másolva!

A magyar humorista-zenész 1999 májusában találkozott a 2017. május 23-án elhunyt Roger Moore-ral a budapesti Hilton Szállodában. Galla szerint a sötétkék öltönyében pont olyan gentlemanként jelent meg, mint amilyeneket a filmjeiben játszott. Az interjú során kedves, nyitott, közlékeny, jó humorú és nagyvonalú volt. Minden kérdésre készségesen és türelmesen válaszolt – írta Facebook-oldalán.

„Te voltál a legjobb James Bond" – ezzel hízelgett Galla, de az angol azonnal rávágta: "Nana! Sean Connerynek is ezt mondtad!" A GM49 frontembere ezt persze tagadta, majd később váratlan ötlettől vezérelve megkérdezte, hogy angolként szereti-e a Monty Pythont. "Egy tizedmásodpercre megdöbbent, látszott, hogy ezt még soha senki nem kérdezte tőle. Aztán felcsillant a szeme és elmosolyodott: Imádom! Bárcsak benne lehettem volna!" - lelkendezett Galla szerint.

Hozzátette, hogy egy életre szóló találkozás volt számára ez, egy nagyon pozitív kisugárzású, kizárólag szeretetet és jóindulatot árasztó emberrel.