Trokán Péter három hónappal a kórház után is a vírustól szenved

Trokán Péter
Vágólapra másolva!
Húsz lépcsőfok után le kellett ülnie, gyengének érezte magát a színész.
Vágólapra másolva!

Trokán Péter három hónappal ezelőtt kapta el a koronavírust, kórházban ápolták, oxigént és gyógyszeres kezelést kapott. Már sokkal jobban van, de érzi, hogy a Covid nem múlt el nyomtalanul.

Trokán Péter Forrás: Viasat3

„Amikor hazamentem a kórházból, próbáltam felmérni a fizikális állapotomat, de igaza lett a főorvos asszonynak. Lementem a garázsba, mert valamit fel akartam vinni az emeletre, de le kellett ülnöm. Kétszer tíz lépcsőt tettem meg és máris le kellett ülnöm! Hoppá! Két hétig aztán semmilyen fizikai munkát nem végeztem, még mindig nagyon gyenge voltam.

Nem lehet siettetni a gyógyulási folyamatot. Néha délutánonként még felmegy a vérnyomásom, mert elfelejtek inni, pedig extrém mennyiségű folyadékot kell fogyasztani a fertőzés után. Ha nem tartom be az utasításokat, a szervezetem mindig jelzi, hogy nem vagyok teljesen jól. Talán 90 százalékos állapotban vagyok. Nem vagyok beteg, de mégis van egy betegségtudatom és lehet, hogy már soha nem leszek olyan állapotban, mint a betegség előtt" - nyilatkozta. Bővebben a Ripostban.