Megfenyegette a válófélben lévő felesége, feljelentette az ismert színész

Path2Parenthood - Illuminations LA 2016 GettyImageRank2 People Full Length USA California Beverly Hills - California Two People Photography Four Seasons Hotel Alice Evans Ioan Gruffudd Arts Culture and Entertainment Celebrities PersonalityComplete FeedRou
BEVERLY HILLS, CA - APRIL 15: Actors Ioan Gruffudd and Alice Evans arrive at Path2Parenthood - Illuminations LA 2016 at The Four Seasons Hotel on April 15, 2016 in Beverly Hills, California. Rich Polk/Getty Images for Path2Parenthood /AFP (Photo by Rich Polk / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Ioan Gruffudd a bírósághoz fordult: távoltartási végzést kért válófélben lévő felesége, Alice Evans ellen, aki szerinte le akarja járatni, tönkre akarja tenni a karrierjét.
Vágólapra másolva!

A Fantasztikus négyes és a Harrow sztárja, Ioan Gruffudd épp válik a feleségétől, a Vámpírnaplókból ismert Alice Evanstól – ez azonban nem megy simán, a színésznő ugyanis mintha bosszúhadjáratot indított volna ellene.

Ioan Gruffudd és Alice Evans még együtt Forrás: Getty Images via AFP/2016 Getty Images/Rich Polk

Korábban mi is beszámoltunk arról, hogy Evans állítólag a sajtóból értesült arról, hogy válnak, majd a közösségi médiából tudta meg, hogy Gruffuddnak viszonya van egy tizennyolc évvel fiatalabb színésznővel, Bianca Wallace-szal.

Evans már akkor egy sor tweetben támadta a párt, ami azóta többször is előfordult – Gruffudd pedig a friss bírósági dokumentumban azt állította, hogy a felesége már akkor megígérte neki, hogy tönkre fogja tenni a karrierjét, amikor megmondta neki, hogy elhagyja.

Gruffudd az új szerelmével, Bianca Wallace-szal Forrás: Instagram/Ioan Gruffudd

Gruffudd ezért távoltartási végzést kért a bíróságtól Evans ellen: ha elfogadják a kérelmét, a színésznő nem mehet hozzá és Wallace-hoz 100 yardnál (nagyjából 91 méternél) közelebb, és semmilyen formában nem veheti fel a kapcsolatot velük.