Egy nőt hazaküldött Árpa Attila, de egy másik zokogott miatta

A Nagy Ő
Vágólapra másolva!
A november 21-i adásban három randira ment A Nagy Ő főszereplője, de tudta, hogy a három nőből csak ketten mennek vissza a villába.
Vágólapra másolva!

Orsi, Zsuzsa és Metta nevét mondta ki Lékai-Kiss Ramóna A Nagy Ő-ben, de ennek a megszólított nők nem örültek: el kellett búcsúzniuk a lakótársuktól, mert kiderült, hogy közülük csak ketten térnek vissza a villába, egy pedig hazamegy. Aki maradt a házban, fellélegzett, de olyan is volt, aki „kis keselyűknek" nevezte a lakótársakat, akik abban bíznak, hogy az erőszakos, nyomulós Metta kiesik.

Egy szép tópartra szervezték a randikat,

Árpa Attila megbeszélte a kapcsolatát a három nővel. Metta azt állította, hogy nem főnöktípus, sőt, inkább simulékony, de nem szeretne szülni. „A gyermek az ember életének az értelme" – jegyezte meg Árpa, akinek nem tetszett, hogy egy fiatal nő egyáltalán nem akar szülni. Összeférhetetlenséget emlegetett és szóvá tette, hogy bajkeverőnek tartják a többiek, miközben ő arról beszél, hogy képes nyugalmat és békét biztosítani otthon. Metta többször elsírta magát, a randin és a kamerák előtti interjú során is.

tv2

Árpa a döntés előtt elmondta, hogy kritikus és bizalmatlan ember, és volt, aki meggyőzte, más csak összezavarta – végül az 50 éves Zsuzsa esett ki, a fiatalabbak maradtak.