Meglepő dolgot árult el magáról Ördög Nóra

Dancing with the Stars, TV2, harmadik évad, 7. adás, elődöntő, 2022.11.19., zsűri
Ördög Nóra
Vágólapra másolva!
Ördög Nóra egész évben dolgozik, szinte meg sem áll, hiszen rengeteg műsort vállal. A TV2 műsorvezetője elárulta, hogy hogyan viseli az örökös hajtást és milyen tervei vannak a jövőre nézve.
Vágólapra másolva!

Ördög Nórának a műsorvezetésen kívül is számos feladata akad, hiszen kétgyerekes édesanya és saját családi vállalkozásuk körül is sok a teendő. Éppen ezért döntött úgy, hogy a karácsonyból lop magának egy kis szabadidőt, ezért másképp ünnepelnek, mint korábban.

Nehéz, ezért évek óta van egy rituálénk, mert nem vagyok hajlandó hullafáradtan bezuhanni a karácsonyfa alá. Mesterségesen lelassítjuk magunkat, december 20-a környékén a barátnőmékkel, az összes gyerekkel elmegyünk wellnessezni, és csak 23-án jövünk vissza. Amikor mások még ajándékokért szaladgálnak, főznek, mi kicsekkolunk" - idézi a Blikk Ördög Nóra szavait, aki így kíméli meg magát a karácsonyi őrülettől.

"24-én itthon vagyunk Diósdon, délelőtt szomszédolunk, csinálunk nagy karácsonyi brunchokat. A pandémia alatt este rendeltünk étteremből karácsonyi vacsorát. Most is így lesz, vagy szépen felöltözünk és elmegyünk étterembe. Mire hazaérünk, az angyalkák meghozzák az ajándékokat" - mesélte a műsorvezető, akik a két ünnep között családlátogatással töltik az időt.

"Karácsony másnapján anyukáméknál vagyunk Mórahalmon, ott találkozunk az öcsémékkel. 27-én mindig van egy nagyobb unokatesós találkozás. A két ünnep közt sokat vagyunk a Balatonon.

31-én a gyerekekkel általában lemegyünk a Balatonra. Tavaly volt korcsolyapálya a bolt mellett, ahol összeverődött a helyi társaság. Korcsolyáztunk szilveszterkor és nem volt hiányérzetünk, hiszen előző nap megvolt a parti" - mondta Ördög Nóra, aki átszervezte a karácsonyi hagyományokat azért, hogy számára is élvezhető legyen a szeretet ünnepe.