Rosszul végződött a bújócska, 3700 kilométerrel odébb bukkantak a fiúra

csak címlapi kép, fiú, Fahim, 15 éves
Vágólapra másolva!
A The Sun számolt be róla, hogy meglehetősen rosszul sült el egy 15 éves fiú bújócskázó játéka. Búvóhelyét ugyanis 2000 tengeri mérföldre, mintegy 3700 kilométerre szállították otthonától.
Vágólapra másolva!

A 15 éves Fahim Bangladesben játszott bújócskát a barátaival, de óvatlanul egy kikötői konténert választott búvóhelyül, ahol aztán elaludt. Balszerencséjére, mire felébredt, az ajtót rázárták, a szállítókonténer pedig már egy teherhajó hátán egy másik kikötő felé utazott.

Az eltűnt fiút napokon át keresték a hatóságok, abban a hitben, hogy emberkereskedelem áldozata lett.

A rakomány január 12-én indult el a bangladesi Chittagongból, és január 17-én kötött ki a malajziai Port Klang kikötőjében.

A szomjazó és meggyötört gyereket a rendőrök szabadították ki, miután egy dolgozó jelentette, hogy a konténerek átvizsgálása közben hangokat hallott:

A fiú majdnem egy hétig volt élelem és víz nélkül, mielőtt rátaláltak. A megpróbáltatások következtében belázasodott, ezért azonnal a helyi kórházba szállították.

Azóta azonban felépült, és már a szüleivel is találkozhatott:

Cha Hoong Fong rendőrkapitány-helyettes elmondása szerint az eset csupán egy szerencsétlen véletlen volt és

"Csoda, hogy Fahim megmenekült"- tette hozzá, utalva ezzel arra a tavaly októberben történt incidensre, amikor a rendőrök már csak egy konténerben rekedt kisfiú holttestére bukkantak, aki hasonló utat tett meg az Indiai-óceánon.