Kínos helyzetbe hozta Kasza Tibi Sydney van den Bosch-t - videó

Sydney van den Bosch és Kasza Tibi, Szerencsekerék
Vágólapra másolva!
A Szerencsekerék műsorvezetője, Kasza Tibi és Sydney van den Bosch olykor maguk is túlságosan beleélik magukat a játék hevébe. Annyira szeretnének segíteni a játékosoknak, hogy ebből fakadóan adódnak köztük feszült pillanatok. A legutóbbi ilyen helyzetben is Sydney van den Bosch számára volt kínos, mivel a műsorvezető már nem először bánik vele durván a kamerák előtt.
Vágólapra másolva!

Korábban is volt rá példa, hogy Kasza Tibi csúnyán ráförmedt Sydney van den Bosch-ra a Szerencsekerék forgatása közben. Bár Kasza nem rossz szándékkal teszi ezt, hanem a játékosok miatt izgul, mégis megbánthatja műsorveztetőrását.

Most a szájrólolvasás feladata közben kiabált rá kolléganőjére, aki szerinte túl közel állt a játékoshoz. Most a Szerencselány feladata volt, hogy a fülhallgatót viselő játékosnak jól artikuláltan fogalmazzon meg szavakat, hogy az minél többet le tudjon olvasni a szájáról, amiért valamilyen plusz segítségben részesülhet, ha jól teljesít.

- ordított rá Kasza Tibi Sydney van den Bosch-ra, mert úgy érezte, hogy a játékos azért tudja jól olvasni a szavakat a Szerencselány szájáról, mert túl közel áll hozzá, esetleg hallja, amit mond.