Elképesztő kastélyban él az angol táncműsor sztárja

Longleat House, Wiltshire, Emma Thynn, A Strictly sztár "Bridgerton-szerű" 120 szobás otthonának belsejében titkos diszkó és pikáns tapéta van, 1000 hektáros birtok
LONGLEAT, UK - AUGUST 26, 2020. Longleat is an English stately home and the seat of the Marquesses of Bath. Longleat House, Wiltshire, UK, August 26, 2020
Vágólapra másolva!
A Nagy-Britanniában népszerű táncos vetélkedőből, a Strictly Come Dancing-ből megismert Emma Thynn elképesztő luxusban él. Otthona egy 1.000 hektáros birtokon álló 128 szobás csodaingatlan, amihez rengeteg egyedi és bizarr elem tartozik, köztük egy rejtett disco is. 
Vágólapra másolva!

Emma Thynn divatmodell (aki a nyilvánosság előtt inkább az Emma Weymouth nevet használja) a nigériai olajmilliárdos Oladipo Jadesimi lánya hihetetlen nagyságú vagyonát családjának, ismertségét pedig férjének, Ceawlin Thynn-nek köszönheti, aki az angol Bath város nyolcadik márkija, földbirtokos és üzletember.

2020-ban ő lett az első fekete márkinő a brit történelemben.

Férje 1992 és 2020 között Weymouth víkomtja volt.

Thynn márkinő a táncos showműsor előtt már ismert volt a televízióban, mint műsorvezető, mellette séfként, és a British Vogue szerkesztőjeként is dolgozik. 2019-ben volt a Strictly Come Dancing show egyik versenyzője, ahonnan a hetedik részben esett ki partnerével.

Bath márkinője a Wiltshire-i Longleat House 16. századi kastélyban él, amely egy turisztikai látványosság, és aminek a területén szafaripark is található.

Ez azt jelenti, hogy az asszonynak meg kell osztoznia az I. osztályú ingatlan nagy részén a fizető látogatókkal.

- mesélte a nemes hölgy.

A Longleat House Wiltshire-ben Forrás: Shutterstock/Neil Lang

Bár a Capability Brown által tervezett 128 szobás ház, és a hozzá tartozó szafaripark nagy része nyilvános, a 37 éves, kétgyermekes anyának vannak privát helyiségei is a családja számára. Ezeket általában csak a barátok és a családtagok látogathatják. De Peter Crouch felesége, Abbey Clancy modell, aki szintén szerepelt a Strictly Come Dancing-ben, a Celebotthonok című új műsora kapcsán bejárhatta ezt a fenséges történelmi kúriát.

Az impozáns ingatlan előszobája tele van értékes vázákkal és egyéb dísztárgyakkal, az újonnan felújított konyhában pedig a márkinő által tervezett edények láthatók.

Továbbhaladva a belső térben kialakítottak egy biliárdszobát is, ami mini-éjszakai klubbá alakítható.

A különc néhai márki a Káma Szútra szexkalauzból származó pózokat festett a Longleat House néhány falára.

A márkinő privát hálószobáinak kézzel festett tapétáin pedig gyönyörű virágképek láthatók.

A ház úrnője nagy gondot fordított arra, hogy minden felújítás összhangban legyen az épület 450 éves történetével. "Ha bármilyen felújítást, vagy változtatást szeretnénk a házon, kötelező konzultálnunk a kurátorral". Majd kicsit bosszúsan elmondta, hogy két kisfia hajlamos a 19. századi tervező, William Morris által készített antik székekbe törölgetni a kezét.

A látogatás végén Clancy még a kertben élő zsiráfokat is megetethette. Egzotikus állatokkal körülvéve élni valóban varázslatosan hangzik, de a márkinő elismeri, hogy van egy hátránya: az oroszlánfókák reggeli ébresztői elég hangosak.

Forrás: Sun Online