Vágólapra másolva!
Megcsodálhatja Darth Vader új kosztümét, aki ősszel megveszi az eredeti Star Wars-trilógia díszdobozos DVD-kiadását - jelentette be a Lucasfilm. Ez lesz az első alkalom, hogy hivatalos képeket láthatunk a jövő májusban a mozikba kerülő új Csillagok háborúja-filmből.
Vágólapra másolva!

Szeptember 21-én jelenik meg az eredeti Star Wars-trilógiát egybegyűjtő díszdobozos DVD. A kiadvány rengeteg extrája között először láthatunk majd képeket a legújabb Csillagok háborúja-moziból, ami az előzetes tervek szerint 2005. május 19-én kerül a mozikba.

Az ominózus Darth Vader-es anyag valójában egy Lucas-interjút takar, ahol a Star Wars-filmek atyja Anakin Skywalker karakterének fejlődéséről mesél majd. A kisfilmből megtudhatjuk, hogyan vált a fiatal jediből gonosz Sötét Lovag. Az új filmmel foglalkozó másik extra az Anakint játszó Hayden Christensen és az Obi-Want alakító Ewan McGregor egyik nagy lézerkard-csatájának kulisszái mögé kalauzolja a nézőket.

A készítők nem tervezik, hogy túl sok anyagot szivárogtassanak ki az előzményeket bemutató trilógia harmadik epizódjáról. Amit mégis hozzáférhetővé tesznek, azt is csak kis részletekben teszik. "A rajongók nagyon várnak minden információt az új filmről. Morzsánként fogjuk kielégíteni őket." - mondta el David Ward, a Lucasfilm munkatársa.

A Csillagok háborúja-trilógia hamarosan megjelenő díszdobozos kiadása a filmeken kívül számos extrát fog tartalmazni. Az új filmmel foglalkozó filmecskéken kívül még egy a fénykardok történetéről szóló dokumentumfilm, a filmekben szereplő lényekkel foglalkozó anyag, valamint a készülő Star Wars: Battlefront című számítógépes játék demója is helyet kapott.