Taylor Swiftnek mindössze három hónap kellett az egymilliós álomhatár eléréséhez

2019 American Music Awards - Arrivals USA United States IDSOK America NurPhoto California CA LA West Coast Los Angeles County CITY Hollywood DOWNTOWN DTLA Downtown Los Angeles Arts Culture ENTERTAINMENT Editorial EVENT RED CARPET ARRIVAL Attending Celebri
LOS ANGELES, CALIFORNIA, USA - NOVEMBER 24: Singer Taylor Swift wearing wearing a Julien Macdonald dress, Casadei boots, and Ofira jewelry arrives at the 2019 American Music Awards held at Microsoft Theatre L.A. Live on November 24, 2019 in Los Angeles, California, United States. (Photo by Xavier Collin/Image Press Agency/NurPhoto)
Vágólapra másolva!
Taylor Swift júliusban megjelent, Folklore című albuma az első olyan, 2020-ban megjelent lemez, amelyből egymillió példány fogyott az Egyesült Államokban.
Vágólapra másolva!

Három hónap kellett Taylors Swift legújabb albumának az egymillió megvett, letöltött, streamelt plédányhoz (csak) az Egyesült Államokban. A Folklore július 24-én jött ki, és október vége előtt a lemez már elérte az egymilliós példányszámot hazájában. Az album az október 22-ével zárult héten lépte át az egymilliós álomhatárt; csak azon a héten 57 ezer példányt adtak el belőle. A lemez eddig nyolc héten vezette a Billboard 200-as lemezeladási listáját – írja a Billboard.

A Folklore című album teljes meglepetés volt a rajongók számára. A 30 éves énekesnő mindössze egy nappal a lemez megjelenése előtt jelentette be az új hanganyagot.

Legutóbbi albuma 2019 augusztusában jelent meg Lover címmel. Abban az évben az volt az egyetlen lemez, amelyből legalább egymillió példányt vettek a rajongók Amerikában.