Vágólapra másolva!
Reese Witherspoon amerikai színésznő közös filmjük forgatása közben beleszeretett kollégájába, Jake Gyllenhaalba, az Oscar-díjas Túl a barátságon című alkotás főszereplőjébe. A két színész mindent megtesz azért, hogy a kapcsolatuk titokban maradjon.
Vágólapra másolva!

Öt hónappal azután, hogy Reese Witherspoon amerikai színésznő, a Doktor Szöszi című film sztárja, valamint férje, a szintén színész Ryan Philippe, a Tudom, mit tettél tavaly nyáron című horror egyik főszereplője különváltak, úgy tűnik, a 31 éves szőke híresség újra készen áll egy tartós kapcsolatra. A boldog kiválasztott a 26 éves Jake Gyllenhaal, akivel az ősszel bemutatásra kerülő közös mozijuk, a CIA-thriller Rendition munkálatai alatt ismerkedett meg.

Az újdonsült szerelmesek igyekeznek kerülni a reflektorfényt, de már többször is látták őket együtt: legutóbb egy Los Angeles-i étteremben vacsoráztak együtt két másik párral.

"Összebújtak, és vidáman nevetgéltek" - mesélte egy szemtanú.

"Ez a kapcsolat messze túlmutat egy egyszerű vacsorán. A múlt hónapban rengeteg időt töltöttek együtt" - árulta el Gyllenhaal egyik közeli ismerőse, hozzátéve, hogy "a színész New Yorkban már korábban is találkozott Witherspoonnal, és annak 7 éves lányával, Avával, valamint 3 éves fiával, Deaconnal. Egyáltalán nem okoz gondot nekik a korkülönbség: Jake-nek igazán tetszik Reese, és nagyon kedveli a gyerekeit!"

"Witherspoon nem akarja belehajszolni magát megint egy zajos hollywoodi kapcsolatba" - mondja egy, az Oscar-díjas színésznőhöz közel álló forrás. "Reese-t nagyon megbántotta a volt férje, Ryan, és hosszú időre lesz szüksége ahhoz, hogy túllépjen rajta. De az érdeklődés kölcsönös, és nem kapkodnak el semmit: szépen, lassan ismerkednek egymással."

Egy közös pont biztosan van az életükben: a gyerekek. A családcentrikus Witherspoon gyakorlott anyukaként megy a gyerekeiért az iskolába, és minden alkalmat megragad arra, hogy együtt legyen a lányával és a fiával.

Ami Gyllenhaalt illeti, egy barátja szerint "remek nagybácsiként vigyáz húga, Maggie hat hónapos gyermekére, Ramonára". Jake Gyllenhaal ugyanakkor Heath Ledger és Michelle Williams 17 hónapos lányának, Mathildának is a keresztapja. A három színész akkor lett igazán jó barát, amikor a Túl a barátságon című közös filmjüket forgatták Kanadában.