Vágólapra másolva!
Súlyos árat fizethet Erdei Zsolt a tönkrement házasságáért és balsikerű vállalkozásaiért. Könnyen lehet, hogy a volt világbajnok bokszolónak el kell adnia álmai otthonát, írja a BorsOnline.

Romokban hever Erdei magánélete

Erdei Zsolt hat évvel ezelőtt költözött be feleségével és fiával fóti otthonába, a családi élete azonban zátonyra futott, jelenleg válni készül feleségétől, Arabellától. A pár 2005-ben házasodott össze, egy évvel később megszületett a fiuk, Viktor.

"Nemcsak az elhidegülés ver éket közéjük, hanem az is, hogy az állandó lelki problémákkal küszködő osztrák-spanyol nő a feszültséget örökös vásárlással vezeti le" - írja a Bors a pár egyik közeli ismerősére hivatkozva.

A lap úgy tudja, mivel Erdei másfél éve nem bokszolt, a vállalkozásai (ásványvíz, tészta, energiaital) pedig rosszul sültek el, ideje lenne megszabadulni a luxusvillától, melynek a költségei állítólag havi egymilliót visznek el, az eladásával viszont mintegy 200 millió üthetné Erdei markát.

Tovább javíthat a bokszoló anyagi helyzetén, ha a bíróság helyt ad a korábbi munkaadója, az Universum Box Promotion ellen benyújtott keresetének. Erdei a szerződésében foglaltak be nem tartásáért perelte be volt klubját, ami azóta csődbe ment.