Vágólapra másolva!
Mint ismert, az angol labdarúgó-válogatott utolsó pillanatban szerzett góllal hátrányból fordítva 2-1-re legyőzte a holland csapatot a németországi Európa-bajnokság Dortmundban játszott szerdai elődöntőjében. A mérkőzés hőse az Aston Villa támadója, Ollie Watkins volt, aki most a fellegekben járhat. Az örömében osztozik vele párja, Ellie Alderson is, aki hihetetlenül szexi fotókat oszt meg magáról a közösségi oldalain.

A hollandok már a hetedik percben vezetést szereztek Xavi Simons villanásának köszönhetően, majd bő tíz perccel később Harry Kane büntetőből egyenlített. 

Ellie Alderson
Az angol sztárfocista, Ollie Watkins szuperszexi felesége, Ellie Alderson
Fotó: Ellie Alderson/Instagram

Az élvezetes első félidő után jóval visszafogottabb másodikat láthatott a közönség, aztán a rendes játékidő hosszabbításában a csereként beállt Ollie Watkins döntötte el az összecsapást. Az Aston Villa támadója a futballpályán kívül is nagyon boldog lehet, ugyanis ez életét a szuperszexi Ellie Andersonnal osztja meg.

Na, de ki is Ellie Anderson?

Ellie Alderson Berkshire-ben született 1

996. június 3-án. Van egy ikertestvére, Sofie, akivel nagyon különleges a kapcsolata. A gyönyörű - akinek a szakmája a belsőépítészet - 2018 óta alkot egy párt Ollie Watkinsszal. A sztárpárnak két gyermekük van, Amara May és Marley

 - írja a The Sun.

Ellie Anderson a közösségi médiában is nagyon aktív, számos fotót oszt meg a közös életükről, na meg meg a szexi képek sem maradhatnak el. Nem is csoda, hogy közel 30 ezren követik az angol focistafeleséget az Instagramon.

Íme, Ellie Anderson legszexibb fotói: 

Ellie Alderson
Ellie Alderson
Ellie Alderson
Ellie Alderson
Ellie Alderson
Ellie Alderson
Ellie Alderson
Ellie Alderson
Ellie Alderson
Ellie Alderson
Ellie Alderson
Ellie Alderson
Ellie Alderson
Ellie Alderson

Hirdetés: Ha kedvet kapott a fogadáshoz, keresse fel a Szerencsejáték Zrt. Tippmix Pro oldalát, ahol azonnal fogadhat, játszhat, nyerhet. 


 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!