D. Tóth Kriszta nem hívhatta Kulkát a közmédiás műsorába

DTK, D. Tóth Kriszta műsorvezető a DTK - D. Tóth Kriszta Show című talkshow TV-felvételén, az MTVA 1-es stúdiójában
Vágólapra másolva!
Bár írásba sosem adták, D. Tóth Kriszta nem hívhatta meg Kulkát a közmédiás műsorába.
Vágólapra másolva!

Kulka János D. Tóth Kriszta vendége volt egy internetes interjúsorozatban, ahol többek közt a közmédiáról alkotott lesújtó véleményét is kifejtette. A műsorról szóló írásában a Bors azt írta, hogy "Kulka János tiltólistán van az MTVA-nál", erre a Médiaszolgáltatás-támogató és Vagyonkezelő Alap közleményben azt válaszolta, hogy ilyen lista náluk nem létezik.

D. Tóth Kriszta megosztotta közösségi oldalán a videót egy bejegyzéssel, amiben arról ír, hogy korábbi beszélgetős tévéműsorába szívesen elhívta volna Kulkát, de nem volt szabad.

D. Tóth Kriszta nem hívhatta műsorába Kulkát Forrás: MTI/Zih Zsolt

"Kulka Jánossal azóta szerettem volna beszélgetni, hogy a kilencvenes években láttam őt a kaposvári Csiky Gergely Színház színpadán több csodás darabban. 2011 októberében, amikor a beszélgetős műsorom elindult, gondoltam, végre eljött az idő. 2013 januárjáig, amíg a műsor futott,

Ezt soha senki írásba nem adta. Ahogy azt sem, hogy Pataki Ági nem jöhet be. Vagy Gálvölgyi János, mint Rózsa György meglepetésvendége" - írja.

"Azt nem tudom, hogy ma mi a helyzet az MTVA-nál, mert három éve nem jártam az épületben (sőt, a regény sem, amit írtam, és egy meghívott vendég szerette volna bemutatni egy másik műsorban - de kedvesen megkérték, hogy inkább másik könyvet vigyen helyette). Nyilván én sem vagyok rajta azon a listán, ami nem létezik. Ennek mindenesetre örülök."