Égő cigarettát dobott a barátnője hajába, majd elküldte a meztelen képeit a szüleinek a sorozatsztár

NYLON's Annual Rebel Fashion Party At Gramercy Park Hotel Rose Bar GettyImageRank3 Arts Culture and Entertainment Celebrities Vertical
NEW YORK, NY - SEPTEMBER 12: Daren Kagasoff attends NYLON's Annual Rebel Fashion Party at Gramercy Park Hotel Rose Bar at Gramercy Park Hotel on September 12, 2018 in New York City. Sean Zanni/Getty Images for Nylon/AFP (Photo by Sean Zanni / GETTY IMAGES NORTH AMERICA / Getty Images via AFP)
Vágólapra másolva!
Távoltartási végzést szerzett a volt barátnője Daren Kagasoff amerikai színész ellen, aki a vád szerint különféle módokon bántalmazta és zaklatta a lányt.
Vágólapra másolva!

Súlyos dolgokkal vádolja a volt barátnője, Breanna Trupiano Az amerikai tini titkos élete című sorozat egyik főszereplőjét, Daren Kagasoffot – most pedig távoltartási végzést is szerzett ellene, amelynek értelmében a férfi nem mehet hozzá 100 yardnál, nagyjából 91 méternél közelebb.

Daren Kagasoff Forrás: Getty Images via AFP/2018 Getty Images/Sean Zanni

Trupiano elmondása szerint Kagasoff júliusban égő cigarettát dobott a hajába, majd megfenyegette, hogy meg fogja ölni. Ez után szakított vele, de a férfi folyamatosan, a munkahelyén is zaklatta, majd azzal kezdte el fenyegetni, hogy nyilvánosságra hozza a meztelen fotóit – amelyekből párat állítólag el is küldött a szüleinek.

Trupiano mostanra fél kimenni a házából, illetve a közösségi médiában sem mer semmit posztolni, ezért fordult a bírósághoz a távoltartási végzésért. Kagasoff a sajtósán keresztül csak annyit reagált, hogy az egészből semmi sem igaz – írja a TMZ.