Így köszönt el a Farm VIP-től a legújabb kieső

Szarvas Andi
Vágólapra másolva!
Egyre nő a feszültség a Farm VIP-ben, ahogy a vége felé közeledik a műsor. Mint írtuk, kedd este Szarvas Andi hagyta el a tanyát, aki az Instagramon köszönt el a nézőktől.
Vágólapra másolva!

"Köszönöm szépen azt a megszámlálhatatlan pozitív üzenetet, amit folyamatosan kapok tőletek! Eddigi életem legnagyobb kalandjában vettem részt! Köszönöm,hogy részese lehettem ennek a szuper műsornak, és hogy ilyen jó embereket ismerhettem meg" - kezdte bejegyzését.

Mérhetetlenül boldog és hálás vagyok!! Rengeteget tanultam, fejlődtem és jó kis önismeret egy ilyen.
Bízom benne, hogy sikerült jobban megismerni a valódi Andit!" - üzente.

A szépségkirálynő távozása után nem lesz több farmgyűlés, felgyorsulnak az események a játékban. Öt hetes küzdelmet követően egy nem mindennapi, dupla véghajrával búcsúzik a Farm VIP.

A december 23-i adásban kialakul az idei évad TOP3-as mezőnye, ők lehetőséget kapnak arra, hogy a két ünnep között megvívjanak a döntőbe jutásért, majd a legjobbnak járó elismerésért. Karácsonyt követően, december 27-én jön az elődöntő, majd a TV2 népszerű reality-jének két legjobbja december 28-án mérkőzik meg egymással egy mindent eldöntő, izgalmas fináléban.

A győztes nem csupán az aranyéremmel, de a gazdaság aktuális értéke által meghatározott főnyereménnyel is gazdagodhat.

A pirosakból és sárgákból egyesült csapatból jelenleg ők küzdenek dobogó legfelsőbb fokáért: Völgyi Zsuzsi, Szorcsik Viktória, Görgényi Fruzsi, Smaltig Dalma, Dudás Miki, Ifj. Schobert Norbert és Szabó András Csuti.