Kiderült az igazság Kulcsár Edináról és születendő gyerekéről

Kulcsár Edina
Vágólapra másolva!
Mint írtuk, sokan találgatják, vajon mikor születhet meg G.w.M és Kulcsár Edina első közös gyereke, hiszen több mint kilenc hónapja jelentette be a várandósságát. A rapper is csak sejtelmesen fogalmazott a kérdésről, most Kulcsár úgy döntött, hogy tisztázza, miért nem szeretné nyilvánosságra hozni kislányuk születésének körülményeit.
Vágólapra másolva!

Kulcsár Edina úgy döntött, véget vet a találgatásoknak születendő gyereke körül, hiszen elég sokan kérdezték, miért titkolóznak, sőt, azt gondolták, hogy már meg is született a kis Amara. A volt szépségkirálynő már valóban egyre nehezebben viseli a terhességét, hiszen hatalmas a terhes hasa és már bármikor megszülethet a kisbaba, hiszen augusztusban már állapotos volt a lassan háromgyerekes édesanya.

Szóval ez az oka annak, hogy erre a kérdésre nem tudok konkrét dátummal válaszolni - indokolta ideiglenesen elérhető Instagram-sztoriban a döntésüket Kulcsár Edina, aki fél attól, hogy túl nagy sajtófigyelmet kapna kislánya születése, esetleg fotósok jellenének meg az intézménynél.