Megszólalt Lagzi Lajcsi az állítólagos betegségéről

Lagzi Lajcsi
Vágólapra másolva!
Nagyon rossz állapotban van, mondta a muzsikus. Erről orvosi papírjai is vannak, állítja.
Vágólapra másolva!

A mulatós zenész, akiről elterjedt, hogy feburár 15-én vonult börtönbe, a Tények Plusznak elmondta hogy nem menekül senki elől, de oka van annak, hogy nem rabosították. "Olyanokat olvastam, láttam, ami a valóság ellen van... én soha nem mondtam, hogy 15-én bevonulok, ez egy téves információ, ami gellert kapott" - magyarázkodott.

Lagzi Lajcsi TV2

"Nem bujkálok senki elől, minden tárgyaláson megjelentem, a törvény pedig lehetőséget adott arra, hogy ne kelljen most bevonulnom" - mondta a TV2-nek. Az ügyvédje szerint komoly egészségi problémája van, egyfajta "közvetlen életveszélyes helyzet", így értek el halasztást.

Lagzi Lajcsi szerint a börtönben nem tudnák kezelni a betegségét. "Az életveszély esetenként áll fenn... a BV körülményei közt ezt nem tudják akceptálni. Sokkal jobban örülnék, ha nem lennének egészségügyi problémáim, szívebben lennék benn" - nyilatkozta. Az állapotáról többet nem akart mondani, nem tudni, pontosan mi a baja.

Mint írtuk, egy erdő szélén látták tegnap, erre azt mondta, hogy "jó levegőre vágyott, fel akart robbanni, annyi mindent olvasott magáról." A muzsikus állítja, hogy nem fog eltűnni, mint mondta, a bírósági szakasz alatt sokat utazott, és eszébe sem jutott kinn maradni. "Hova bújnék én ezzel a pofával?" - kérdezte a Tények Plusz riportjában.