Brutálisan berúgott Johnny Depp, ezért maradt el a koncert - itt vannak a részletek

Hollywood Vampires, Alice Cooper, Johnny Depp
US singer Alice Cooper (r) and guitarist and actor Johnny Depp perform with their band Hollywood Vampires on the stage of the Pinkpop music festival in Landgraaf, on June 17, 2023. (Photo by Paul Bergen / ANP / AFP)
Vágólapra másolva!
A rockzene öröme helyett a csalódás és a düh volt a főszereplő kedden este a Papp László Sportarénában. A rajongóknak hosszú hónapok óta pirossal volt bekarikázva a naptárban július 18., hiszen Johnny Depp és Alice Cooper zenekara, a Hollywood Vampires készült színpadra lépni, ám a bulit lemondták - írta a Blikk.
Vágólapra másolva!

Ráadásul annyira az utolsó pillanatban, hogy a koncertre már érkeztek a nézők, akik közül sokan nem is Budapestről, hanem akár több száz kilométerről utaztak a bulira.

Az hamar kiderült, hogy lemondás oka Johnny Depp: bár sokan azt feltételezték, hogy a buli elmaradésa összefüggésben lehet a sztár pár héttel ezelőtti bokatörésével, ám a Blikk információi szerint az indok ennél prózaibb. A Karib-tenger kalózai-filmek világsztárja

annyira kiütötte magát, hogy még orvost is kellett hívni hozzá a belvárosi szállodába, ahol a banda tagjai laktak.

"Annyit hallottunk, hogy Depp túlbulizta magát, már a szállodából sem tudott elindulni. Azt is hallottuk, hogy biztos, ami biztos, kihívtak egy orvost hozzá, hogy megnézzék, nincs-e nagyobb baj annál, mint hogy egyszerűen túltolta a rocksztárságot" - mondta a Blikk informátora.