Krausz Gábor váratlanul üzent Tóth Gabinak

Krausz Gábor
Vágólapra másolva!
Tóth Gabi és Krausz Gábor szakítása után az énekesnőről már az a hír járja, hogy új kedvesével olyan komolyra fordultak a dolgok, hogy össze is bútoroztak abban a szentendrei házban, amit még a sztárséffel közösen vásárolt.
Vágólapra másolva!

Tóth Gabira hetekkel ezelőtt szívecskékkel üzent táncos szerelmének: a Fricska Táncegyüttes a Facebookon tett közzé egy fotót, melyen a csapat tagjai voltak láthatóak, Gabi pedig szívecskékkel mondta el a véleményét a kommentszekcióban. Míg a csapat többi tagja fehér szívet kapott, Papp Máté Bencének azonban piros járt.

Bár az együttes Facebook-oldaláról azóta eltűnt ez a hozzászólás, úgy tűnik Krausz Gábor emlékeiben frissen él, hiszen hasonlóan üzent Gabi testvérének, Verának...

Krausz Gábor nem felejt Forrás: Instagram

A sztárséf Vera egyik esküvői fotója alatt bukkant fel, egy az egyben úgy, ahogy annak idején felesége a Fricska Táncegyüttes bejegyzésénél. A különbség csak annyi, hogy ezúttal Gabinak nem jutott már piros szívecske, csupán egy fehér... Vera és a két kis koszorúslány viszont élvezhette Krausz "szeretetét" - írja a Ripost.