Kínos: Tóth Gabi és Krausz Gábor ugyanarra az eseményre hivatalosak

Tóth Gabi és Krausz Gábor
Vágólapra másolva!
Ugyanarra a rendezvényre hivatalos Tóth Gabi és Krausz Gábor. Közel egy hónappal azután, hogy bejelentették, véget ért a házasságuk, mindketten a Városligeti Mentőnap vendégei lesznek: a séf a főzőversenyen zsűriz, az énekesnő pedig fellép.
Vágólapra másolva!

Krausz Gábor mindössze két nappal a szakítás híre után beszélt arról az Országos Mentőszolgálat Facebook-oldalára feltöltött videóban, milyen kihívás vár rá.

– Egy mentőautóban ülök, ami nem véletlen, mert itt vagyok a Markó utcában, és éppen a szeptember 2-i mentőnap részleteiről beszélgettünk. Idén is meghívtak, ahogy tavaly is, hogy zsűrizzem a főzőversenyt.

Idén másodmagammal érkezem,

egy meglepetés vendégemmel zsűrizem a csapatok ételeit – magyarázta a videóban Krausz Gábor.

Gabi részvételére azonban csak a múlt hétvégén derült fény: az Instagram-oldalán szintén egy videóban mondta el, hogy ő is ott lesz jövő hétvégén a Városligetben.

– Évek óta támogatom az Országos Mentőszolgálatot. Tavaly a covid miatt – sajnos – nem tudtam ott lenni a Városligeti Mentőnapon, de

idén ott leszek,

fellépek Csóka Péter gitárosommal és igyekszünk egy nagy bulit csapni – ígérte Gabi.

Tóth Gabi és Krausz Gábor Forrás: Tóth Gabi/Instagram

Az OMSZ megerősítette, hogy az énekesnő egy hangszeres kísérővel áll színpadra, és a fellépést már azelőtt lekötötték, hogy kiderült volna, változás állt be a magánéletében.

– A szereplést Tóth Gabi már tavaly elvállalta, és nem részesül tiszteletdíjban, ezzel kívánja támogatni az életmentőket – mondta a Blikknek a mentőszolgálat szóvivője, Győrfi Pál.