Így magyarázkodik a támadások miatt Kulcsár Edina

Kulcsár Edina
Vágólapra másolva!
Kulcsár Edina egy hosszú Instagram-posztban reagált a rosszindulatú kommentekre, az őt ért támadásokra.
Vágólapra másolva!

Kulcsár Edinát és G.w.M-et sokan támadják mostanában, pénzért kiárusított életük, vagyis internetes valóságshow-juk valószínűleg csak rontott a helyzeten – ahogy bizonyára botrányos videójuk és Kulcsár Edina állandó magyarázkodása is.

A korábbi szépségkirálynő most újabb eszmefuttatást tett közzé az Instagramon, amelyben arról írt, hogy nem érdekli mások véleménye:

Ami nekem az, abban mások úgyis találnak valami hibát. Lehet, hogy én is találnék másokban, ha keresnék... De nem keresek, mert én a saját életemet élem, nem pedig másokét. Éppen ezért ne engedd, hogy mások véleménye kihatással legyen az életedre" – kezdte.

Kulcsár Edina Forrás: Kulcsár Edina/Instagram

"Senki nem tudhatja, mennyi lemondással és munkával járt, hogy eljuss odáig, ahol ma tartasz. A fájdalmat és a magadban vívott harcok utáni boldogságot is te éled át egyedül, nem pedig más. Nem ismernek, neked viszont tudnod kell, hogy

Igaz, hogy jogukban áll... de neked is jogodban áll teljesen figyelmen kívül hagyni őket. Hadd foglalkozzanak csak veled, ha magukat nem tartják annyira, hogy az idejüket magukra fordítsák! Szeresd magad!" – írta.