Elképesztő helyen romantikázik együtt Krausz Gábor és Mikes Anna - kép

Krausz Gábor és Mikes Anna
Vágólapra másolva!
A Dancig with the Stars győztes párosa még csak nemrég vállalta fel, hogy valóban egy párt alkotnak a táncparketten kívül is, úgy tűnik, egyre komolyabbra fordul a kapcsolatuk, és már egyáltalán nem bujkálnak a nyilvánosság elől. Krausz Gábor most egy különleges és romantikus hétvégével lepte meg barátnőjét, amiről egy képet is mutatott a közösségi oldalán.
Vágólapra másolva!

Egyre kevésbé titkolózik Mikes Anna és Krausz Gábor, akik nemrég egy bevásárlóközpontban mutatkoztak együtt, ahová a séf kislányát, Hannarózát is magukkal vitték. Túl sok részletet még nem árultak el, leginkább Krausz nyilatkozik kettejükről, aki elárulta, hogy ők is meg akartak arról bizonyosodni, hogy működőképes-e a kapcsolatuk, mielőtt nyilvánosságra hoznák.

Úgy látszik, hogy ennél biztosabbak már nem is lehetnének a kapcsolatukban, egyre több közös élményükről posztolnak a közösségi oldalaikon. Bár Krausz Gábor új munkája miatt sokat van távol, hiszen Ausztriában kapott lehetőséget, ahol heti három napot tölt el vezető séfként, és hazatérésekor kislányával is sok időt tölt el, mégis marad idejük egy kis romantikázásra

Krausz most egy korlátozott ideig elérhető Instagram-bejegyzésben mutatta meg, hogy gyönyörű helyre vitte romantikázni Mikes Annát, de azt nem árulták el, hogy hol vannak pontosan. A képen egy jacuzzi látható, mely egy kis tó mellett van, és gyönyörű a kilátásuk, főleg a szép, napsütötte időben.

Itt romantikázik együtt Krausz Gábor és Mikes Anna Forrás: Krausz Gábor Instagram