Vágólapra másolva!
Minden eddiginél nagyobb nyeremény vár a VV3 Fináléjának győztesére.
Vágólapra másolva!

1. Egy luxus családi ház, garázzsal. A nyereményház a Héregi Lakóparkban található, a festői szépségű Gerecse-völgyben. 150 hasznos négyzetméter, 17 nm garázs, 33 nm terasz...

Forrás: [origo]

Interneten: www.heregilakopark.hu

Forrás: [origo]

Forrás: RTLKLUB

2. A 100 db Alfa Romeo 147 VV3 Limited Edition modellek egyike. Ezekből összesen 100 gépkocsi készül. Az első 99 érdeklődő 2004 januárjától megrendelheti az Alfa Romeo hazai forgalmazójától. A modell jellemzői: 1.6 T. Spark motor 120 lóerővel; 8 légzsák, ABS, tempomat, elektromos mozgatású ablakok és tükrök, bőrkormány, CD-s rádió 6 hangszóróval, fedélzeti számítógép, ködfényszórók. Különleges ismertetőjelei: fekete metál szín, piros bőrülések, 17" Supersport könnyűfémkeréktárcsák, rádióvezérlés a kormányról, krómozott kipufogóvég, piros első féknyergek.

Forrás: RTLKLUB


3. Egy kétfős luxusnyaralás a Seychelles szigeteken, illetve egy brazíliai luxusnyaralás a Kartago Tours szervezésében, a Világjáró Utazási Magazin támogatásával.

KARTAGO TOURS

VILÁGJÁRÓ MAGAZIN

4. Egy éven át havi egymillió forint - de nem csak ennyi! A végső győztes viszi a tizennegyedikként érkező, licit útján bekerülő lakó által felajánlott összeget is. A Finálét akár az utolsónak beköltöző játékos is megnyerheti, mivel ugyanolyan jogokkal rendelkezik majd, mint korábban bekerült társai.