Szülők a Villában

Vágólapra másolva!
Volt meglepetés, mikor Anyák Napja alkalmából lakóinkat meglepték az édesanyák, Marcsikát és Katkát pedig édesapja. Érdekes volt látni, hogy a néha oly nagy mellényt viselő lakóink, hogyan változtak vissza gyermekekké.
Vágólapra másolva!

Természetesen volt sok süti, meg torta, meg mindenféle meglepetés, de hát kit érdekelt ez, amikor ott voltak ők, az édes szülők. Inkább jól megölelgették, megpuszilgatták egymást. Majd párosával, a Villa különböző pontjain időztek anyukák, apukák és gyermekek.

Forrás: RTLKLUB

Új képek: klikk a fotóra!

Leo anyukája: Tudod, mit jelent az 53? Vigyázz magadra, mert lehet, hogy lemegy 02-re. Most még 52, de vigyázz. Nagyon szeretünk, csak így tovább! Nem kell mindig idegeskedni! A csokor átadása után elsírta magát, s szomorúan mondogatta, hogy a fia oly' keveset beszél róluk.

Leo szerint a szeretet, mindenkinek a magánügye, s biztosította édesanyját, hogy semmi sem fontosabb náluk! Anyukája azt is megkérdezte Leótól, hogy miért érzi úgy, hogy elkötelezte itt magát a Villában, de a fiú nem akart erről, tehát a benti, Ágicával kialakult kapcsolatáról beszélni.

Forrás: RTLKLUB

Katka apukájának a tegnapi biciklizést mesélte el és szomorúan beszélt arról is, hogy milyen rosszul érezte magát a saját születésnapján. " Sírógörcsöt kaptam" - mondta, mire a papája csak ennyit mondott: "Ez hülyeség!".

Katka a kamerákról beszélgetett még apukájával, meg Frenkivel kapcsolatos riportszobai és sms-es élményeit ecsetelte. Egyébként azt is megtudta, hogy Justin már januárban megcsalta őt és az apuka arra kérte kislányát, ne foglalkozzon semmivel.