Felváltva használható PC-vel és Mac géppel az új HP egér

Vágólapra másolva!
Egyszerre három eszközt támogat a HP 930 Creator vezeték nélküli egér, ezek között zavartalanul lehet váltani.
Vágólapra másolva!

A CES után újabb egérrel jelentkezett a HP, a 930 Creator vezeték nélküli egeret kreatív és professzionális felhasználóknak szánja a gyártó. Ez a periféria ergonomikus dizájnt kapott, bár főként jobbkezeseknek lehet kényelmes. Összesen 7 programozható gomb van rajta, hipergyors görgetőkerékkel, ami oldalirányú scrollozást is támogat.

Forrás: hp

A gombok a HP Accessory Center segítségével programozhatóak, támogatottak az Adobe appok, az AutoCAD, a Solidworks, a Microsoft Office. Vezetékes módban is használható továbbá az egér, nem csak Bluetooth 5.0-án át.

A PixArt PAW3805EK szenzor 800 és 3000 DPI közötti tartományt támogat, ami asztali használatra bőven elegendő, és a szenzor üvegfelületeken is működik (4 mm minimum vastagság mellett). Az egér egyszerre három eszközt támogat, ezek között zavartalanul lehet váltani, sőt, fájlokat is át lehet húzni közöttük az egérrel. Le- és felcsatlakozásokra nincs szükség, ráadásul nem csak a Windows, a macOS rendszer is támogatott. Az üzemidő 12 hét lehet, egy perc töltés 3 óra használatot tesz lehetővé a 90 dolláros egérrel.