Újabb fotó buktatta le a mobilvécé mögött szexelő Azahriah-t

Kikezdték az interneten Azahriah megcsalt barátnőjét, Lunát: válaszolt a kritikákra
Vágólapra másolva!
Azahriah tavalyi félrelépése egy ország előtt derült ki, ám akkor úgy tűnt, barátnője megbocsátott neki. Azóta azonban nem lehetett róluk hallani.
Vágólapra másolva!

Azahriah egy mobilvécénél szexelt egyik rajongójával, erről videó készült, ami eljutott a zenész barátnőjéhez. Mindenki azt várta volna, hogy Luna a történtek után kidobja Azahriah-át, azonban a fiatal lány rácáfolt mindenkire. Azonnal megbocsátott szerelmének, és még a szeretőjéről is elmondta a véleményét.

Forrás: Luna/Instagram

Az, hogy ő erről interjút adott, szembe jött velem nap mint nap, ez nem volt kellemes. Az, hogy az emberek mit mondanak róla, azt nem tudom befolyásolni... Látom, hogy milyen kommenteket kap, ez tényleg kicsit sok lehet, főleg neki. Én csak annyit kérhetek, hogy próbáljuk meg elfelejteni ezt az egészet, ne tartsuk életben a témát. Szerintem ez mindenkinek egy nagyon rossz időszak volt, úgyhogy zárjuk végre le" - mondta a közösségi oldalán pár hónappal ezelőtt Luna, de azóta nem beszélt az ügyről és a barátjával sem posztolt.

Forrás: https://www.instagram.com/azahriah_official/

Korábban néha mutattak egy-két közös fotót, mostanában viszont semmit. Fel is merült a rajongók körében, hogy Azahriah ismét szingli, Luna azonban elszomorította a hölgyeket a legújabb fotójával.

- írta valaki Redditen, ezzel pedig meg is cáfolták azt a teóriát, miszerint az énekes szingli.

Nem tudja valaki véletlen hogy Luna haja hol lett befonva?? Láttam még mikor kitette, de azóta nem találom
by u/NPirate5083 in talk_hunfluencers