Megmutatjuk Kalifornia egyik legszínesebb házát

Vágólapra másolva!
Néhány éve igazi látványosságnak számított, amikor piacra került egy 1969-ben épült Palm Spings-i ház. Az ingatlan ugyanis lenyűgöző színkavalkáddal és a kor extravagáns stílusával nyűgözi le a látogatóit.
Vágólapra másolva!

Egy helyi kaliforniai ingatlanfejlesztő, Milton Sneider építtette magának és feleségének azt a házat, amely az évtizedek során is képes volt megőrizni az eredeti belsőépítészeti látványosságait. Az 1969-ben elkészült ház belső tereit Sneider felesége, Vera tervezte meg a kor extravagáns stílusa alapján.

A házat 2017-ben Jessica Latham, egy rendezvényszervező cég alapítója szerezte meg, majd két évvel később piacra dobta, és így került a jelenlegi tulajdonosához, aki most 2,29 millió dollárért (kb. 822 millió forint) árulja – írja a Dirt.com.

A három hálószobás és négy fürdőszobás rezidencia tehát tökéletes állapotban őrizte meg a 60-as évek Kaliforniájának hangulatát. A nappaliban még a szőnyeg, a drapériák és az egyedi tervezésű, félkör alakú kanapék is megmaradtak 1969-ből.

A ház természetesen több apróbb felújításon esett át az évtizedek során. Egyebek mellett a konyhát modernizálták, újrafényezték a medencét, és új elektromos felhajtókaput alakítottak ki. A 931 négyzetméteres telken elterülő ingatlan lakóterülete 311 négyzetméter.