Nagyon vagány közös fotón Jason Momoa és Lenny Kravitz

Jason Momoa, Lenny Kravitz
Vágólapra másolva!
Lisa Bonet színésznő exférje, Lenny Kravitz és jelenlegi férje, Jason Momoa a közösségi oldalra feltöltött közös fotóval mutatták meg azt, hogy egy mozaikcsalád minden tagja hogyan is lehet jóban egymással.
Vágólapra másolva!

Az amerikai színésznő 1987-1993 között volt Lenny Kravitz felesége, egy lányuk született, a ma már szintén színésznőként ismert Zoë Kravitz. Az Aquaman sztárjával 2005 óta alkot egy párt Lisa Bonet, és bár idén év elején arról érkeztek hírek, hogy szakítottak egymással (mert Jason Momoa túl sokat forgatott távol a családjától, magára hagyva két gyerekükkel a nőt), egy esélyt talán mégis ad egymásnak a két híresség.

Azt eddig is tudni lehetett, hogy Zoë Kravitz-ot úgy szereti a hawaii származású színész, mintha a saját lánya lenne, de azt, hogy annyira kedvelik egymást Lenny Kravitz-cal, hogy még motorozni is együtt járnak, csak most derült fény. A világhírű énekes az Instagram-kép mellé azt írta: ,,Testvérek egy életen át." Zoë Kravitz pedig így kommentálta a közös fotójukat: ,,Több, mint csodálatos. Mind a kettejüket nagyon szeretem."