Dühöngő utas miatt szakította meg útját egy repülő Amerikában

American Airlines Boeing 787
Vágólapra másolva!
Kényszerleszállást hajtott végre egy repülő Seattle-ben egy utas miatt, aki nekirontott a személyzetnek, mert elromlott a telefontöltője.
Vágólapra másolva!

Az American Airlines gépe Tokióból Dallasba tartott, de néhány órával a felszállás után egy utas hatalmas botrányt rendezett.

A nő azért lett dühös, mert az ülésénél lévő telefontöltő elromlott.

Az utas megkérte a személyzetet, hogy segítsen neki, ám amikor nem sikerült megoldani a problémát, agresszívvá vált.

A Paddle Your Own Kanoo blog szerint a nő kiabálni kezdett a személyzettel, és a pilótafülkéhez futott a folyosón. Az egyik stewardess meg akarta állítani, de ellökte őt, és a lábára lépett.

Ezután dörömbölni kezdett a pilótafülke ajtaján, követelve, hogy javítsák meg a töltőjét.

A pilóta vészhelyzetet rendelt el a repülőn biztonsági fenyegetés miatt, az utast pedig lefogták. A gép megszakította útját, és kényszerelszállást hajtott végre Seattle-ben.

Képünk illusztráció Forrás: Flickr/Colin Brown Photography

A leszállás után a nő azt mondta a reptéri szövetségi nyomozóknak, hogy az utaskísérők gorombák és elutasítóak voltak vele. Elismerte, hogy „kopogott" a pilótafülke ajtaján, valamint azt is, hogy meglökte és könyökével megütötte az egyik stewardesst.

A blog szerint az utas nem tűnt ittasnak, és azt mondta, nem vett be semmilyen gyógyszert sem.

A nő japán állampolgár volt, és anyjával a mexikói Cancúnba utazott dallasi csatlakozással egy tíznapos vakációra.

Az American Airlines a Fox News kérdésére nem adott részletes információt az incidens körülményeiről. Azt azonban megerősítette, hogy a szóban forgó járatuk kitérőt tett egy engedetlen utas miatt, akit leszállítottak a repülőről.