Megkérdeztük a baloldali "jogvédő" és feminista szervezeteket: mit szólnak ahhoz, hogy Magyar Péter kiskorú lányokat zaklatott?

Magyar Péter, MagyarPéter, részeg, botrány, magyarpéterbotrány
Vágólapra másolva!
Az egész országot megdöbbentette Magyar Péter botrányos viselkedése, amikor egy belvárosi elit szórakozóhelyen agresszíven viselkedett, fiatal lányokat részegen zaklatott, és még egy civil telefonját is elrabolta, majd beledobta a Dunába. Az Origo kíváncsi volt rá, mit gondolnak a női jogvédő szervezetek - amelyek máskor nagyon hangosak - Magyar Péter magatartásáról, hiszen kiskorú lányoknak tett perverz szexuális ajánlatot, és ez a fajta viselkedés nemcsak megbotránkoztató, de egy fiatal lány számára súlyos trauma is lehet, hiszen szórakozás helyett zaklatásnak volt kitéve. Mutatjuk a válaszokat!
Vágólapra másolva!

Ahogy arról az Origo is beszámolt, Magyar Péter a magyar közéletben soha nem látott módon, politikusként részegen egy civilt ütött meg, majd elrabolta a telefonját egy belvárosi luxus-szórakozóhelyen. Mindezek mellett vonaglott a táncparketten, és fiatal lányokat zaklatott, egy sikoltozó fiatal lány lábai között csúszott-mászott. Ami megdöbbentő, hogy a 43 éves, háromgyermekes baloldali brüsszeli képviselő kiskorú lányok közül próbált válogatni. 

Végül annyira nem bírtak vele, hogy a biztonságiaknak ki kellett dobniuk a helyről. Magyar Péter botránya ügyében garázdaság és rongálás miatt, több feljelentést követően, már aznap megindult a nyomozás. A baloldali politikust azonban védi a brüsszeli mentelmi joga, amögé bújik. 

ötkert, magyarpéter
Magyar Péter ezt mondta: "Nem baj, szeretem a friss húst"
Fotó: Ripost

Magyar részegen kiskorú lányoknak tett szexuális ajánlatot

Ahogyan arról beszámoltunk, a Ripost megtalálta az édesapát, aki kiskorú lányával és annak barátnőivel ott volt az Ötkert nevű szórakozóhelyen azon az éjszakán. A Ripost arról ír, hogy az édesapa születésnapi ajándékként vitte el 17 éves lányait és barátnőit a „tinidiszkónak” is nevezett rendezvényre. A történtekre felháborodottan visszaemlékező apa állítja, hogy a nagyon részeg

Magyar Péter a lányának és szintén kiskorú barátnőinek obszcénnek, sőt perverznek mondható ajánlatokat tett.

Úgy viselkedett, mint aki - ahogy az édesapa fogalmazott - 

azonnal bárkit az ágyába cipelhet, és még az illető érezze megtiszteltetésnek.

Az édesapa szerint Magyar pontosan ezt mondta az egyik kiskorú lánynak:

„Örülj, ha szétteheted nekem a lábad."

Magyar Péter, MagyarPéter, részeg, botrány, magyarpéterbotrány
Magyart végül a biztonsági őrüknek kellett eltávolítani a szórakozóhelyről Fotó: Ripost

A jogvédő szervezetek mélyen hallgatnak

Az Origo megkeresett több civil jogvédő szervezetet is Magyar Péter viselkedésének értékelésével kapcsolatban.

Az alábbi kérdéseket küldtünk el a Nők a Nőkért Együtt az Erőszak Ellen - NANE egyesületnek, a feminista WMN blognak, az Amnesty Internationalnek és a Helsinki Bizottságnak:

  • Hogyan értékelik Magyar Péter viselkedését?
  • Mit gondolnak arról, hogy 43 éves, 3 gyermekes édesapaként kiskorú lányoknak tehetett szexuális ajánlatot Magyar Péter, és az egyik felvételen egy fiatal lány lábai között csúszik a padlón?
  • Miért veszélyes egy fiatal lány számára egy olyan élethelyzet, mint amilyet Magyar Péter csinált a szórakozóhelyen?
  • Méltó ez a viselkedés, magatartás egy komoly politikushoz, európai parlamenti képviselőhöz?
kiskorú, ötkert, magyarpéter
Magyar Péter vélhetően új barátnőt keresett magának
Fotó: Ripost

A WMN blog sajtómunkatársa annyit válaszolt az Origónak, hogy ők ez ügyben nem szeretnének nyilatkozni. Azt írták lapunknak, hogy

mivel az Ötkert nevű szórakozóhelyen 06.21-én történtekről nem érhető el elegendő bizonyítékokkal alátámasztott információ a nyilvánosság számára, az ügy kapcsán nem szeretnénk nyilatkozni.

Azt fontosnak tartjuk megemlíteni, hogy korábban D. Tóth Kriszta azt hazudta, hogy a Klubrádió főszerkesztőjének, Arató Andrásnak a gyalázkodása kapcsán nem kapott kérdést az Origo szerkesztőségétől, miközben az Origo újságírója bizonyíthatóan felvette vele a kapcsolatot. A külföldi műsorokat másoló baloldali feminista "újságíró" nem mert szembe menni a Klubrádióval, helyette teljesen semmitmondó kliséket puffogtatott. Most úgy tűnik Magyar Péter ügye kapcsán is inkább a hallgatást választják a blognál, most az a kifogásuk, hogy D. Tóth éppen a nyári szabadságát tölti.

Az Origo kérdéseket küldött magukat jogvédőnek nevező civil szervezetnek, így a Társaság a Szabadságjogokértnak (TASZ), a PATENT Egyesületnek és a Magyar Női Érdekérvényesítő Szövetségnek is:

  • Magyar Péter fiatalokkal teli szórakozóhelyen lányok lábai között csúszott-mászott, illetve egy apa elmondása szerint zaklatta is lányát a baloldali politikus. Mit gondolnak Magyar Péter egyik budapesti szórakozóhelyen tanúsított botrányos viselkedéséről?
  • A következőt mondhatta Magyar Péter az egyik fiatal lánynak: „Örülj, ha szétteheted nekem a lábad.” „Nem baj, szeretem a friss húst”. Megengedhető-e egy szórakozóhelyen, hogy egy felnőtt férfi több obszcén és perverznek mondható ajánlatokat tesz fiatal lányoknak?
  • Egy ilyen kellemetlen szituációban mit tehet egy tanácstalan és zavart lány?
  • Mit üzen a magyar társadalomnak az a megválasztott politikus, aki ilyen viselkedést megengedhet magának bármiféle következmény nélkül?
  • Önök szerint Magyar Péternek vissza kellene-e adni a mentelmi jogát?

A szervezetek ez idáig nem válaszoltak, ami azért is furcsa, mert a Soros-dollárokból pénzelt szervezetek máskor nagyon hangosak tudnak lenni vélt vagy valós bántalmazási, zaklatási ügyekben. Korábban már a legkisebb gyanú esetén is meg szoktak szólalni, most mégis mélyen hallgatnak. 

Az 1994-ben alapított NANE egyébként jelentős támogatásban részesül Soros Nyílt Társadalom Alapítványától, hivatalos partnerei a milliárdos spekuláns alapítványának.

KAPCSOLÓDÓ CIKKEINK

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!

Mindent egy helyen az Eb-ről