Hétfői horoszkóp

Vágólapra másolva!
Vágólapra másolva!

A legjobb módja az ilyen intenzív érzelmi energiák kezelésének, ha többé nem hunyunk szemet fölöttük, és őszintén szembenézünk velük. Ne riadjunk vissza az őszinte önvizsgálattól.

A Szűzbe lépő Hold egészségügyi vonatkozásaiban az emésztőrendszert, a májat és az epét érinti. Ez a nap lehetőséget ad arra, hogy ezekre a szervekre figyeljünk, erősítsük, illetve kényeztessük őket. Ha lehetőségünk van választani, ezeken a napokon kerüljük el e testrészekre vonatkozó sebészeti beavatkozásokat.

A délelőtti órákban a Hold kvadrátba kerül a Szaturnusszal, kicsit hajlamosak leszünk mindent a sötétebbik oldaláról látni - önmagunkat és másokat is, általában az egész világot. Ne merüljünk el ebben az állapotban, és ne szívjuk annyira mellre a dolgokat. Kilátásaink pillanatnyilag komorak, de hamarosan kiderül felettünk az égbolt. Hamar elmúlik ez a tranzit.

Később azonban a Hold-Jupiter szextil hatására kellemesen folytatódhat a napunk, őszinte érdeklődést tanúsítunk mások iránt, és ez érződik is rajtunk. Örömünkre szolgálhat, ha ezt a napot régi barátaink körében tölthetjük, de szívesen látunk újabbakat is. Meleg és őszinte együttérzés árad belőlünk és ez viszonzásra is talál a többiek részéről. A nők közelsége és a csoportos elfoglaltságok jótékony hatást gyakorolnak ránk.

Este a Nap kvadrát Hold hatására úgy érezhetjük magunkat, mint a kötél a kötélhúzáskor - ha nem bántunk elég jól érzelmi életünkkel és a külvilág megterheléseivel. A problémák takargatása vagy figyelmen kívül hagyása sosem vezet jóra, amint azt most látni is fogjuk, ha eddig ezzel próbálkoztunk, mert most ingerlékenység és esetleg konfliktusok formájában törhetnek felszínre, feljebbvalóinkkal vagy családtagjainkkal szemben.

Vasárnapi horoszkóp

Szeretne személyre szabott horoszkópot? Az alábbi oldalon elolvashatja, hogy mit tartalmaz a rendelésre készített horoszkóp és hogyan lehet elkészíttetni.

HarmoNet