Újabb dráma Király Viktor házasságában

Király-Virág Anita
Vágólapra másolva!
Pár hónapja ismerte el Király Viktor, hogy válságba került házassága, feleségével azóta is azon dolgoznak, hogy helyrehozzák kapcsolatukat. A zenész ritkán beszél a magánéletéről, azt sem erősítette meg, hogy külön élne Király-Virág Anitától, de sok jel arról árulkodik, hogy felesége és kisfia valóban elköltözött a közös otthonukból. Most Király-Virág Anita egy sejtelmes bejegyzést tett közzé a közösségi oldalán, melyben elárulta, régóta titkol valamit a nyilvánosság előtt.
Vágólapra másolva!

Király Viktor felesége is megtörte a csendet a közösségi oldalán, bár ő még férjénél is kevesebbet nyilatkozik vagy oszt meg a nyilvánossággal. A házaspár elsősorban kisfiuk miatt koncentrál arra, hogy helyrehozzák a házasságukat, közös utazáson is voltak és Király Viktor szerint jó úton haladnak.

Szerintem ez nagyon igaz, csak a hétköznapokban erről néha elfeledkezünk. Anitával mindketten hiszünk abban, hogy egy kapcsolaton dolgozni kell, nem eldobni" - mondta korábban Király Viktor a házasságukról.

Az énekes felesége most egy sejtelmes bejegyzést tett közzé Instagram-oldalán, melyben nem tudni, mire utalhatott pontosan, de az biztos, hogy nagy bejelentést készül tenni a közeljövőben.

- fogalmazott sejtelmesen Király-Virág Anita, aki arra enged következtetni, hogy nagyon elfoglalt volt az utóbbi időben.