A magyar csapat eredményei:
Aranyérem
0
Ezüstérem
0
Bronzérem
0

Igazi képmutatás: Magyar Péter az elitet szidja, miközben dúsgazdag, védi a brüsszeli mentelmi jog és egy luxus-szórakozóhelyen őrjöngött - videó

Magyar Péter, MagyarPéter, részeg, botrány, magyarpéterbotrány
Vágólapra másolva!
Magyar Péter, a baloldali figura példátlanul botrányosan viselkedett egy belvárosi luxus-szórakozóhelyen. Az agresszív férfi a magyar közéletben soha nem látott módon, politikusként részegen egy civilt ütött meg, majd vette el a telefonját. Mindezek mellett Magyar dulakodott, vonaglott a táncparketten, és fiatal lányokkal táncolt, alattuk csúszott-mászott. A luxus-szórakozóhelyre egyébként elsősorban fiatalok járnak, köztük sok kiskorú lány is. A 43 éves, baloldali brüsszeli képviselő közülük próbált válogatni. A helyen annyira nem bírtak Magyarral, hogy a biztonságiak ki kellett tegyék a helyről a botrányosan viselkedő baloldali figurát. Magyar Péter két héttel ezelőtti péntek hajnali botránya ügyében garázdaság és rongálás miatt, több feljelentést követően már aznap megindult a nyomozás. Miközben az agresszív baloldali Magyar az elitet szidja, addig ő maga egy olyan szórakozóhelyre jár, ahol csak a leggazdagabbak fordulnak meg. A baloldali politikust csak a fényűző élet, a pénz és a buli érdekli, mit sem törődik az emberek sorsával.
Vágólapra másolva!

Botrányosan viselkedett, részegen megütött egy embert és egy telefont is ellopott Magyar Péter, akit kidobtak a biztonságiak egy rendkívül divatos belvárosi klubból. Magyar Péter még két hete pénteken hajnalban egy budapesti szórakozóhelyen botrányos viselkedett, ezt többen is levideózták, az egyik vendég kezéből kitépte a telefonját, és azt erőszakkal magához vette. Amit később a Lánchíd mellett a rakpart lépcsőjéről beledobott a Dunába az agresszív baloldali politikus, és később megtalálták a hatóságok.  Az egyik vendéget szemtanúk szerint meg is ütötte. 

A péntek hajnali Magyar-botrányból rendőrségi feljelentés is lett.

Részegen őrjöngött Magyar Péter

Magyar Péter a dúsgazdagoknak fenntartott szórakozóhelyen nagy mennyiségű alkohol elfogyasztása után órákon át folyamatosan agresszíven, garázda módon viselkedett. Több vendégbe belekötött, fiatal nőket zaklatott, visszautasíthatatlannak vélt ajánlatot tett nekik. Egymás után alakultak ki tettlegességgel fenyegető szituációk, miután több hölgy férfipartnere számonkérte a minősíthetetlen viselkedést, a szexualitással kapcsolatos agresszív „beszólásokat”.

Magyar Péter belekötött azokba is, akik telefonnal próbálták rögzíteni a Tisza párti politikus botrányos viselkedését. 

Verbális agresszióról, obszcén beszédről, vállalhatatlan viselkedésről számolt be több szemtanú, akik megerősítették, hogy Magyar erőszakkal elvette és zsebre tette az egyik vendég telefonját, amit később - ezt szintén többen látták - beledobott a Dunába.

 Magyar Péter négykézláb, egy táncoló hölgy lába között a padlón...

Videón is rögzítették, amint Magyar Péter négykézláb mászik a földön...

Később még inkább eldurvult a helyzet. Magyar Péter folyamatosan agresszíven, garázda módon viselkedett. Közben megállás nélkül fenyegetőzött, hogy ha „valakinek nem tetszik valami” akkor ő majd tönkreteszi, kapcsolatai révén bezáratja a szórakozóhelyet, mert hogy ő ezt „bármikor el tudja intézni”. A szórakozóhely biztonsági őrei ezután szólították fel a távozásra. Magyar Péter nem volt hajlandó engedelmeskedni, ezért fizikai erőszakot alkalmazva bírták jobb belátásra.

Így vezették ki a botrányosan viselkedő politikust

Miután kidobták a szórakozóhelyről, Magyar Péter bizonytalan léptekkel elindult a pesti rakpart felé.

Mivel ez egy luxus-szórakozóhely, ezért az idejárók telefonjai minden bizonnyal több százezer forintot érhetnek. 

Így Magyar egy több százezer forint értékű telefont dobhatott bele a Dunába. 

275 ezer forintos whisky, Dom Perignon pezsgő: mit ivott Magyar Péter, mielőtt verekedni kezdett?

Az Origo részletesen megnézte, milyen árak vannak abban a klubban, ahol a baloldali politikus botrányt csinált. A legdrágább whiskey-ből egy üveg (hét deci) 275 ezer forintba kerül, tehát egy feles nagyjából 20 ezer forint körül van. A szórakozóhelyen 150-250 ezer forintért lehet egy üveg pezsgőt vásárolni. Magyar Péter szemtanúk szerint a sör mellett ezekből is fogyaszthatott.

A klubban 75 és 100 ezer forintért is lehet egy üveg vodkát venni, míg egy üveg tequila 220 ezer forintba kerül. 

Mindezek alapján jól látszik, hogy ezen a belvárosi szórakozóhelyen dúsgazdag emberek fordulnak meg, akik egy-egy este alatt szinte egy vagyont költhetnek el. Magyar Péter egy ilyen helyen érzi jól magát, mivel ő megteheti, hogy milliókat költsön el italokra. Miközben az agresszív baloldali Magyar az elitet szidja, addig ő maga egy olyan szórakozóhelyre jár, ahol csak a leggazdagabbak fordulnak meg. 

Magyar Péter, MagyarPéter, részeg, botrány, magyarpéterbotrány
Magyar Pétert a pénzen és a bulizáson kívül semmi más nem érdekli 

Dúsgazdagok között érzi jól magát Magyar

Az Ötkert nevezeteű szórakozóhelyre egyébként dúsgazdag fiatalok járnak bulizni. Miközben Magyar Péter az utcán állandóan az elitet szidja, addig ő maga is csak olyan helyre teszi be a lábát, ahol csak olyan gazdag emberek fordulnak meg, mint ő maga. Az alábbi képen is jól látszik, hogy szinte csak 20 év körüliek járnak az Ötkertbe, míg Magyar Péter már bőven elmúlt 40 éves. 

Jól láthatóan csak 20 év körüli fiatalok járnak az Ötkertbe szórakozni

Magyar botrányos estéje után az is teljesen világos, hogy a baloldali politikust csak a fényűző élet, a pénz és a buli érdekli, mit sem törődik az emberek sorsával.  Magyar Péter ugyanis hiába próbálja elhitetni, hogy ő az elit ellen van, hiába beszél a hatalmon lévők és az elit ellen, teljesen egyértelmű, hogy nincs köze az átlag emberhez, rengeteg pénze van és ezt ki is használja, élvezi a VIP előjogokat, sőt, az eset után már odáig merészkedett, hogy nyíltan beszélt arról, hogy teljes ellenőrzést akar a média felett, mert nem tetszik neki, hogy a teljes magyar sajtó beszámolt botrányos viselkedéséről.

Egy átlagember nem úszná meg ezt a botránysorozatot, Magyar Pétert viszont védi a brüsszeli mentelmi jog és ezt ki is használja a politikus.

 

 

Google News
A legfrissebb hírekért kövess minket az Origo Google News oldalán is!