Vágólapra másolva!
Az új Lucas-trilógia záróakkordjának ízelítője november 5-én kerül a mozikba, előtte azonban letölthető lesz a világhálóról is.
Vágólapra másolva!

Az angol Empire magazin online kiadásának értesülései szerint a Revenge of the Sith című harmadik epizód előzetese a Pixar stúdió The Incredibles című egész estés animációs filmje előtt kerül majd a mozikba november 5-én.

Azonban a hivatalos Star Wars-honlap Hyperspace nevű fizetős részeihez hozzáféréssel rendelkező internetfelhasználók már egy nappal előtte megnézhetik majd a 110 másodperces klipet, amelyben a pletykák szerint az epekedő rajongók először pillanthatják meg az immár Hayden Christensen által alakított Darth Vadert. Az AOL-előfizetők számára is elérhetővé teszik majd a trailert.

A rajongók értesülései szerint az új előzetes az Obi-Wan Kenobit alakító néhai Sir Alec Guinness hangjával indul, s számos képsor látható benne a már leforgatott Star Wars-részekből. A legújabb képsorok közül kétségkívül a legizgalmasabb a sötét lovag megjelenése, aki a hírek szerint egy orvosi műtőasztalról emelkedik fel, amelyhez hozzá volt láncolva.

Azoknak sem kell azonban búsulniuk, akik nem rendelkeznek sem AOL-, sem Hyperspace-előfizetéssel, ugyanis november 8-án már ők is megtekinthetik majd az előzetest az interneten.